Bijgewerkt: 3 maart 2024

Non-food discounter Action opent in juni 2017 winkel in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
24-01-2017

Non-food discounter Action opent in juni 2017 een winkel van maar liefst 900 m² in Stadshart Amstelveen. Bezoekers van het Stadshart kunnen hier terecht voor een uitgebreid assortiment artikelen voor een zeer vriendelijke prijs. Bovendien introduceert Action voortdurend nieuwe artikelen om de bezoeker te blijven verrassen.

Action, een van oorsprong Nederlands bedrijf, is een snelgroeiende internationale non-food discounter met meer dan 850 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. Van de meer dan 6.000 artikelen die Action biedt, behoort ongeveer een derde tot het vaste assortiment. De rest van het assortiment is variabel en wisselt snel. De productgroepen omvatten onder meer huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen, cosmetica, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf. Wekelijks introduceert Action meer dan 150 nieuwe artikelen.

Foto Amstelveen
(Bron Stadshart Amstelveen - 2017)

Artist impression van de toekomstige Action winkel in Stadshart Amstelveen op het Buitenplein


Action is in staat zeer lage prijzen te hanteren door haar grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur. Bezoekers zien een bezoek aan Action daarom als funshoppen, omdat zij altijd verrast worden door nieuwe artikelen met verbazend lage prijzen. Ben Verheijen, Shopping Centre Manager Stadshart Amstelveen: ‘In deze markt is het van belang, dat ons winkelcentrum blijft vernieuwen. Met de toevoeging van Action in het winkelaanbod spreken wij een brede doelgroep aan en met een dergelijke winkel kunnen wij het nog aantrekkelijker maken om bezoekers vaker het winkelcentrum te laten bezoeken.’

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, We are Labels, Massimo Dutti, Nespresso, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes,  vernieuwende concepten en een vershart te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en heeft iedere laatste vrijdag van de maand een extra koopavond.  Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.