Bijgewerkt: 19 mei 2024

Nominaties Rabobank Talentenprijzen 2017 Amstelveen zijn bekend

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
20-01-2018

Op 19 januari 2018 heeft een deskundige jury zich bij de Rabobank gebogen over de vele aanmeldingen voor de Rabobank Talentenprijzen 2017 van Amstelveen. De stimuleringsprijs wordt uitgereikt aan talenten die de status toptalent bereikt hebben. De aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt aan het talent dat een grote belofte voor de toekomst is. In totaal wordt er een keuze gemaakt uit 150 talenten die aangemeld zijn bij het Sportbedrijf als topsporttalent. Eerdere ontdekkingen vanuit Amstelveen en prijswinnaars van de Talentprijzen, zoals Tim Veldt (wielrenner), Kira Toussaint (zwemster) en Anne Buijs (volleybalster) zijn inmiddels uitgegroeid tot internationale toppers.

De Rabobank stelt voor de Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent geldprijzen ter beschikking van € 500,00 voor de winnaar, de nummer 2 en 3 krijgen respectievelijk € 350 en € 250. Deze prijzen worden uitgereikt aan zowel de jongens als de meisjes. Daarnaast stelt de Rabobank € 250 ter beschikking voor de Aanmoedigingsprijs voor Jong talent.

Foto Amstelveen
(Bron Sportbedrijf Amstelveen - 2018)

De jury van de Rabobank Talentprijzen vlnr.: Peter van Noord, Abel Tamata, Agnes Brunninkhuis, Peter Verdaasdonk, Rien Alink ( voorzitter), Ron Berteling, Frits Barend, Richard Schuil en Danny Monait (Rabobank)Onder leiding van voorzitter Rien Alink kregen onderstaande talenten de meeste punten van de juryleden. Jurylid Frits Barend: 'Ik was weer enorm onder de indruk en verrast over het hoge niveau van het talent.'

Wie uiteindelijk met de titel Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent 2017 en Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent 2017 ervan door gaat, wordt op vrijdag 9 februari 2018 bekendgemaakt, tijdens het Amstelveens sportgala in het Amstelveen College. Het sportgala is alleen op uitnodiging bij te wonen. De genomineerden: Rabobank Stimuleringsprijs 2017 voor Jong Talent  jongens: Thomas Kwakernaak, Enzo Leijnse, Boyd van Leeuwen. Rabobank Stimuleringsprijs 2017 voor Jong Talent meisjes: Isabel van den Berg, Amber Celie, Maaike Schulten. Rabobank Aanmoedigingsprijs voor Jong Talent  2017 jongens/meisjes: Jade Linthorst, Alen Skrijelj, Miro Vlasman, Inno LoeberAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.