Bijgewerkt: 19 mei 2024

Nog een laatste paar plaatsen vrij bij de surflessen van de WSA

Nieuws -> Sport

Bron: WSA
19-05-2015

Op zondag 17 mei 2015 gingen de bootjes van de WaterSportvereniging Amstelveen weer te water voor de eerste zeil-les van het seizoen. Aanstaande zondag 24 mei om 13.00 uur starten ook de surfers met les, en daarvoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Vanaf nu is het WSA terrein bovendien iedere zondagmiddag open, om een kijkje te komen nemen.

De WSA is een heel kleinschalige vereniging aan de Poel op een verrassend rustig en fraai plekje. Leden kunnen op een gemoedelijke en heel laagdrempelige manier kennis maken met de watersport. Al tientallen jaren wordt er in het voorjaar en in het najaar door vrijwilligers les gegeven aan beginnende zeilers en surfers, en gedurende het hele watersportseizoen kunnen de leden gebruik maken van het terrein en van de kleine vloot.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Surfen op de Poel


Daar staat een beperkte contributie tegenover die garant staat voor een heerlijke vrijetijdsbesteding voor het hele gezin, zodra het weer het ook maar enigszins toestaat. Er zijn verschillende vormen van lidmaatschap, beginnend bij een persoonlijk lidmaatschap van € 51,50 per jaar zonder gebruik van zeil-surf materiaal. De kosten voor een gezinslidmaatschap inclusief gebruikmaking van alle materialen zijn € 182,- per jaar. Voor de  surfcursus (4 zondagmiddagen) betaal je daarnaast € 46,50.

De WSA heeft naast ruimte voor een paar surfcursisten ook weer ruimte voor nieuwe leden! Iedereen die lid willen worden en gebruik willen maken van de boten en genieten van de rust op het lommerrijke WSA-terrein en het water van de Amstelveense Poel is welkom. WSA nodigt u van harte uit om langs te komen tijdens de zondagmiddagen vanaf 16.00 uur in mei en juni, en kennis te maken. WaterSportvereniging Amstelveen Handweg 131 (naast Van Diemen Funsports) 1185 TW Amstelveen  Tel: 020-6472508 info@wsawatersport.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.