Bijgewerkt: 20 mei 2024

Nike hoofdsponsor Midzomernachtcross

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
02-02-2006

Al jaren is er een samenwerkingsverband tussen Nike Running en de Midzomernachtcross. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat vanaf 2006 Nike Running dé hoofdsponsor voor de Midzomernachtcross zal zijn.


Nike Running is via Run2Day betrokken bij deze loop en zij stonden samen borg voor het prijzengeld. Nike is de afgelopen jaren steeds nadrukkelijker aanwezig geweest, met een kleding- en schoenenstand op het sportersplein en de aankleding van de finish. Het afgelopen jaar waren er circa tweehonderd loopsters en lopers van Nike's 'Start to Run' aanwezig en deden er lopers uit haar eigen 'stal' mee.

Nike Running wil zich nog meer in Amsterdam profileren. De Midzomernachtcross, één van de grotere loopevenementen in Amsterdam, was op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Het kon niet uitblijven dat zij elkaar tegenkwamen.

De komende jaren zullen Nike en AV Startbaan er samen voor zorgen dat de Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos nog mooier en nog leuker gaat worden.

De eerstvolgende MZNC wordt 23 juni 2006 gehouden. Kijk voor meer informatie op www.midzomernachtcross.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.