Bijgewerkt: 17 juni 2024

Nieuwjaarsduik 2014 in Het Oosterbad in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Joan Vaes
16-12-2013

Aalsmeer - Traditiegetrouw vindt op de eerste dag van het nieuwe jaar de Nieuwjaarsduik plaats in het gezellige Oosterbad in Aalsmeer. Het Oosterbad is een officiële Unox-locatie en opent op woensdag 1 januari 2014 haar deuren om, zoals ieder jaar, veel dappere duikers het eerste contact met het frisse water te laten maken.

Van oudsher ontmoeten jong en oud elkaar op de eerste dag van het jaar in Aalsmeers mooie natuurzwembad om elkaar het beste te wensen voor het komende jaar. Ook deze keer zal het weer een gezellig evenement worden.

Foto Amstelveen
(Foto Het Oosterbad - 2011)

Nieuwjaarsduik 2011 in Het Oosterbad in Aalsmeer


De deuren van het bad gaan open om 13:30 uur, waarna er een warming-up plaatsvindt. Om 14:00 uur zal het sein worden gegeven en gaan alle deelnemers te water. Iedere deelnemer ontvangt een Unox-muts en er staat uiteraard weer warme erwtensoep en chocolademelk klaar.

Het Oosterbad is een natuurzwembad in oppervlaktewater van A-kwaliteit, dat al bestaat sinds 1928. Zwemactiviteiten vinden plaats onder toezicht van professionele leiding. Adres: Mr Jac. Takkade 1, 1432 CA Aalsmeer. Website: www.hetoosterbad.nl  e-mail: info@hetoosterbad.nl  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.