Bijgewerkt: 29 maart 2023

Nieuwjaarsconcert 2015 van het Harmonie Orkest Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Harmonie Orkest Amstelveen
12-01-2015

Harmonie Orkest Amstelveen geeft op zondagmiddag 25 januari 2015 het traditionele nieuwjaarsconcert. Het concert begint om 14.30 in het Noorddamcentrum in Bovenkerk. Toegangskaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. De prijzen: € 7,50 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Het Harmonie Orkest Amstelveen speelt onder leiding van Nico Schimmel tijdens de Dodenherdenking op 4 mei 2014 naast het oorlogsmonument aan de Amsterdamseweg


Onder leiding van dirigent Nico Schimmel brengt het Orkest een gevarieerd programma van nieuwe muziek, harmonieklassiekers en enkele aansprekende stukken van het recente optreden ‘het Keltische Avontuur’, waaronder Braveheart en Sailors hornpipe. Natuurlijk ontbreekt de bekende afsluiter, de Nieuwjaarsmars voor Radetzky, niet! Daarnaast treden enkele ensembles uit het orkest op: koper-, sax- en klarinetensembles, een kwintet en een ensemble van sax en fluit. Na afloop heft Harmonie Orkest Amstelveen graag met alle aanwezigen het glas op een nieuw jaar vol muzikale optredens.

Over Harmonie Orkest Amstelveen

Harmonie Orkest Amstelveen is een actieve muziekvereniging die in 2014 is ontstaan uit de Muziekvereniging Bovenkerk. Het Orkest telt zo’n 45 leden en treedt regelmatig op met een breed speelrepertoire, van klassiek tot eigentijds en af en toe een flirt met popmuziek. Meer informatie is te vinden op www.harmonieorkestamstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.