Bijgewerkt: 21 maart 2023

Nieuwjaarsborrel 2023 in P60 Amstelveen

Nieuws -> P60

Bron: P60
13-12-2022

Dinsdag 3 januari 2023 is het moment om met oude en nieuwe vrienden te proosten op het nieuwe jaar. Onderwijl brengt de muziek uw in de juiste feestelijke stemming. Nathaly & Jean Louis bieden een combinatie van zang en keyboard met een compleet gevarieerd repertoire. Jazzy, Soul, pop en easy-listening van toen en nu. U vraagt maar, van Aretha Franklin via de Beatles naar The Police is voor dit veelzijdige muzikale Duo geen probleem!

Nathaly Masclé is een spontane zangeres met een warme persoonlijkheid. Zij betrekt het publiek in haar programma . Op 17 jarige leeftijd maakte Nathaly haar tv debuut in het programma ‘De Vuist’ van Willem Duys met een medley van oude successen van Karen Carpenter. Ze was leadzangeres in diverse orkesten o.a. Casino, Hollywood Boulevard, Glenn Miller Orchestra met succes in binnen en buitenland. Haar hart ligt zowel bij de jazzmuziek als bij het populaire genre. Ze werkte o.a. mee aan de cd “A living legend” van de legendarische saxofonist Harry Verbeke (The Diamond Five) en treedt o.a. op met haar eigen jazzformatie. Nathaly legt zich voortdurend toe op het ontwikkelen van nieuwe muzikale concepten zowel solistisch en met haar (vele) muzikale vrienden.

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2022)

Jean Louis van Dam en Nathaly Masclé

Jean Louis van Dam is een allround pianist, accordeonist, componist, arrangeur en producer met veel ervaring. Hij speelt in diverse bands en begeleide bekende artiesten als Georgie Fame, Rita Reys, Johnny Meijer, Eddy Doorenbos, Laura Fygi, Madeline Bell, Edwin Rutten, Joke Bruijs en Gerard Cox. Hij werkte 12 jaar als pianist, componist, arrangeur en orkestleider van de Nederlandse cabaretière Tineke Schouten en deed studiowerk op inmiddels meer dan 90 CD’s. Met Gerard Cox en Joke Bruijs speelde hij accordeon en piano. Hij is regelmatig in het theaters en concertzalen te vinden. Momenteel begeleid hij in de theaters de cabaretvoorstelling ‘deze is nog beter! ’van Annick Boer.

My Generation is een samenwerking van poppodium P60 en Amstelring, samen organiseren zij een cultureel programma waaronder een maandelijks muziekevenement en de wekelijkse koor repetities van het Rockkoor My Generation. Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig, iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Het Muziekcafé is gratis en de koor-repetities kosten € 4 per keer. Café open 14 uur Adres: P60 Stadsplein 100a, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.