Bijgewerkt: 2 december 2021

Nieuwe website wijkplatforms Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
17-09-2009

Wethouder Jan-Willem Groot (wijkbeheer, CDA) heeft vorige week woensdag op 9 september 2009 de nieuwe website van de wijkplatforms gelanceerd. Cardanus heeft de site de afgelopen maanden vernieuwd.

Met de website 'Wijkplatforms Amstelveen' kunnen de platforms de wijkbewoners nu ook per postcodegebied enquêteren. De website is overzichtelijker opgebouwd. De wijkplatforms kunnen het gedeelte van de site over hun eigen wijk zelf beheren. Bij de presentatie benadrukte Groot de belangrijke rol van de wijkplatforms bij bewonersparticipatie.

Groot Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Jan-Willem Groot, wethouder: 'Bewoners kunnen regelmatig participeren bij gemeentelijke projecten. De wijkplatforms spelen hierin een belangrijke intermediairrol. Een goede communicatie tussen wijkplatforms en gemeente enerzijds en participatie anderzijds, leiden ertoe dat processen democratisch verlopen.'


„Meningen van Amstelveense inwoners worden bekeken en belangen gewogen. Op deze manier zijn er afgelopen jaren goede resultaten geboekt in de samenwerking tussen wijken en gemeente. Dit illustreert het feit, dat de structuur van de platforms een waardevolle bijdrage levert aan het overleg tussen gemeente en bewoners."Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS