Bijgewerkt: 25 juli 2024

Nieuwe verlichting voor tennispark DVH

Nieuws -> Sport

Bron: Aris Zwart
16-03-2010

Op woensdag 10 maart 2010 werden de kabels gelegd voor de verlichting van 6 tennisbanen op Wimbledonpark het tennispark van 'De Vliegende Hollander' (DVH). Na een lange en moeizame periode is het DVH gelukt, om samen met KPVN (KLM Personeel Vereniging Nederland) de eigenaar van het park, tot goede afspraken te komen om licht aan te leggen op het Wimbledonpark, de thuishaven van DVH.

DVH Amstelveen
(Foto Aris Zwart - 2010)

Carel P. de Bruijn, voorzitter KPVN (KLM Personeel Vereniging Nederland) en Wim Blaas voorzitter DVH (De Vliegende Hollander) met een spade in de grond


Eendrachtig zetten Carel de Bruijn (voorz. KPVN) en Wim Blaas ( Voorz. DVH) de spade in de grond om de eerste meters kabel te leggen. Dit onder het motto; wie een kuil graaft voor kabels, doet er kabels in. Daarna werd het echte werk aan vakmensen overgelaten en waren de kabels op 6 banen snel gelegd.

In de loop van volgende de week volgende week zullen de lichtmasten en de lichtbakken aan de kabels worden verbonden en is er “Licht in de Duisternis” op Wimbledonpark. DVH voorziet een behoorlijke toeloop van nieuwe leden door deze productverbetering. In het bijzonder overdag werkenden, die om rede van het ontbreken van lichtfaciliteiten elders hun heil zochten zullen, zo is de verwachting, hier graag gebruik van komen en gaan maken.

Bij DVH wil men nog graag kwijt, dat DVH een open vereniging is, en dus niet alleen is voorbehouden voor KLM’ers, die overigens zo moge duidelijk zijn, ook altijd meer dan zeer welkom zijn en blijven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.