Bijgewerkt: 18 mei 2024

Nieuwe trainer Martinus

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
02-09-2009

VOLLEYBAL - Maarten Bokhoven (31) wordt de nieuwe trainer van het eerste herenteam van Martinus, dat komend seizoen de plaats in de B-league gaat verdedigen.' Het eerste herenteam zal bestaan uit een mix van ervaren spelers, die vorig jaar in het tweede team van Martinus speelden, aangevuld met enkele jonge spelers.

Maarten Bokhoven was in de twee vorige seizoenen trainer bij VVH uit Harderwijk, waar hij met dit team in de 1e en 2e divisie speelde. Daarvoor was hij verbonden aan het opleidingsprogramma van Omniworld Almere, trainde in het kader van dat opleidingsprogramma, onder andere Croónenburg in de 2e en 3 e divisie, was daarvoor trainer bij VV Almere Haven en trainer van de jeugd bij VV Amsterdam.

Naast het 1e herenteam, zal Maarten Bokhoven samen met Frank van Rooyen ook het 2e herenteam van Martinus trainen. Van beroep is Maarten Bokhoven Interim Professional Marketing & Communicatie bij Yacht. Yacht is een onderdeel van Randstad met als specialiteit het plaatsen van hoogopgeleide vakspecialisten bij toonaangevende organisaties.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.