Bijgewerkt: 26 mei 2024

Nieuwe tennisbanen van Aemstelburgh worden geopend

Nieuws -> Sport

Bron: Victor Frequin
16-06-2015

Donderdag 25 juni 2015 van 17.00-18.00 worden de nieuwe tennisbanen van Aemstelburgh officieel geopend. Na de water overlast eind vorig seizoen is heel hard gewerkt om de banen voor het tennisseizoen 2015 klaar te krijgen. Met de hulp van de gemeente, de leverancier van de banen Antea, de groundsman en vele leden van Aemstelburgh is dit gelukt. Vanaf 1 april 2015 wordt er weer volop getennist aan de Amsterdamseweg.

Foto Amstelveen
(Foto Victor Frequin - 2015)

Tennissen op de nieuwe tennisbanen van Amstelburgh


Op 25 juni komen de burgemeester van Amstelveen, mevrouw Mirjam van 't Veld, en de voorzitter van de tennisbond Rolf Thung naar Aemstelburgh om dit te vieren met de leden van Aemstelburgh en vele genodigden. Tussen 17.00-18.00 zal de jeugd van Aemstelburgh een demonstratie van tenniskids geven, de nieuwe wijze van lesgeven aan de jeugd. Met speciale rackets en ballen is het voor kinderen nog eenvoudiger geworden om tennis te leren spelen.

Naast de nieuwe banen heeft Aemstelburgh ook de horeca in eigen beheer genomen. Het clubhuis wordt vanaf 1 april gerund door enkele professionals samen met tal van vrijwilligers. Zij zullen bij deze opening laten zien dat Aemstelburgh naast nieuwe banen ook een nieuwe horeca heeft. Aemstelburgh nodigt allen die mogelijk geïnteresseerd zijn in tennis graag uit een keer een kijkje te komen nemen. Dat kan op 25 juni, maar ook op andere dagen. U bent welkom.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.