Bijgewerkt: 6 december 2023

Nieuwe schilderworkshop van Sunny Neeter

Nieuws -> Cursus

Bron: Sunny Neeter
08-03-2010

Sunny Neeter geeft op 21 maart 2010 van 14.00 – 17.00  uur een nieuwe workshop gemengde technieken in 'De nieuwe galerie', A.J. Ernststraat 665 in Amsterdam Buitenveldert (naast Gelderlandplein). Er wordt in een gezellige ontspannen sfeer gewerkt in een kleine groep en iedereen schildert vanuit zijn eigen gevoel. Het creëren van je eigen werkelijkheid; beleving en ideeën omzetten in kleuren, lijnen, vlakken, ritme en balans.

Sunny Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Sunny Neeter in haar atelier


“We schilderen zuiver gevoelsmatig waardoor er een proces plaats vindt dat geheel onvoorspelbaar is en waarvan de uitkomst jezelf meestal doet verrassen. Op een speelse manier wordt je geleerd wat je allemaal met je materialen kunt doen en hoe je  gevoel ontwikkelt voor compositie en kleurgebruik.”

Het gaat er niet om iets “moois” te kunnen schilderen maar om je eigen gevoel te volgen en daar uitdrukking aan te geven. De kosten zijn € 35,00 euro inclusief materialen. Je kunt je opgeven via e-mail info@sunnyart.eu of  telefonisch op nr. 06 54 68 25 51Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.