Bijgewerkt: 5 december 2023

Nieuwe openingstijden balies raadhuis in 2010

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
29-12-2009

De gemeente Amstelveen wijzigt per 1 januari 2010 de openingstijden van de balies in het raadhuis zodat de balies op gelijke tijden geopend zijn. De twee meest bezochte balies, Burgerlijke Stand en Documenten, blijven op donderdagavond geopend.

Raadhuis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Het raadhuis van Amstelveen


Alle balies zijn van maandag tot en met woensdag geopend van half negen tot half vier en op donderdag tot half vijf. Op vrijdag zijn alle balies, met uitzondering van balie Immigratie & Inburgering, geopend tot half één.

Op donderdagavond blijven Balie Burgerlijke Stand (o.a. aangifte geboorte en overlijden) en balie Documenten (o.a. rijbewijzen, reisdocumenten en uittreksels) geopend tot half acht.

Het raadhuis is alle werkdagen telefonisch te bereiken van half negen tot vijf uur.

De receptie is geopend van maandag tot en met woensdag van half negen tot vijf uur, donderdag van half negen tot half acht ‘s avonds en vrijdag van half negen tot half één.

De actuele openingstijden zijn vermeld op www.amstelveen.nl. De nieuwe openingstijden staan tevens in de gemeentegids 2010 die begin januari onder de inwoners van Amstelveen wordt verspreid.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.