Bijgewerkt: 20 maart 2023

Nieuwe natuurserie in de Johanneskapel

Nieuws -> Cultuur

Bron: Sofia Nap
31-01-2012

Schrijver Kester Freriks bijt op vrijdagavond 17 februari 2012 de spits af van een nieuwe natuurserie in de Johanneskapel te Amstelveen. Hij draagt voor uit eigen werk. Centraal staat zijn nieuwste boek 'Verborgen wildernis', met daarnaast aandacht voor één van zijn andere boeken, 'Vogels kijken'. Marjon Ittner, cantor-organiste van de Johanneskapel, zorgt met muziek van Louis Verne voor muzikale intermezzo’s.

Johannes Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2003)

De Johanneskapel in Amstelveen


Deze bijeenkomst is de eerste van de natuurserie Seizoensgebonden verhalen & gedichten. Een nieuw onderdeel van het project ‘(Christelijke) spiritualiteit en duurzaamheid’ van de lutherse gemeente Amsterdam, waartoe de Johanneskapel in Amstelveen behoort. Schrijvers en dichters, betrokken bij natuur, landschap en spiritualiteit komen aan het woord. Met daarbij een passende muzikale omlijsting.

Tijdens de bijeenkomst op 17 februari is boekhandel Venstra aanwezig en kunnen bezoekers de boeken van Kester Freriks, gesigneerd door de schrijver, kopen (contant, pinnen of via machtiging). Verder is er een informatiestand aanwezig van de natuurorganisatie IVN, afdeling Amstelveen. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Toegang vrij, donaties welkom. Locatie: Johanneskapel, Amsterdamseweg 311, Amstelveen. Aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.