Bijgewerkt: 18 mei 2024

Nieuwe manager van het zwembad De Meerkamp

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
31-05-2021

Vanaf 1 juni 2021 heeft zwembad De Meerkamp een nieuwe manager; Menno Valk. Zwembad De Meerkamp is 361 dagen per jaar open en trekt normaal gesproken 360.000 bezoekers per jaar, dat is bijna 1.000 bezoekers per dag! Er werken ongeveer 70 medewerkers die onder andere aan 1.300 kinderen per week zwemles geven, toezicht houden op de recreatieve bezoekers en banenzwemmers en aquasporten geven voor iedere leeftijd en voor elke conditie. De Meerkamp biedt daarnaast onderdak aan diverse zwem- en sportverenigingen. Er ligt dus een mooie uitdaging voor de nieuwe manager te wachten. Gelukkig heeft AmstelveenSport met Menno Valk een zeer ervaren kracht aangetrokken.

Foto Amstelveen
(Bron AmstelveenSport - 2021)

Vanaf 1 juni 2021 heeft zwembad De Meerkamp een nieuwe manager: Menno Valk


Menno Valk: 'Ik heb de afgelopen 24 jaar met veel plezier en toewijding gewerkt in de bijzondere wereld van de zwembadexploitatie. Wat mij opvalt is dat de sport- en zwembadwereld altijd draait om mensen en om energie. En die energie krijg je van bewegen. Ik ben zelf graag in beweging en voel de energie op de fiets, in het zwembadwater, op de werkvloer en in mijn gezin. Het is mijn missie om de organisatie van zwembad De Meerkamp in beweging te brengen en energie te geven.

In mijn werk vind ik het belangrijk om het goede voorbeeld te geven en om mensen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen. Daarvoor zoek ik graag naar de kracht van de mensen om mij heen en naar datgene wat hen beweegt en motiveert. Mensen laten ervaren wat hun kracht is, levert intrinsieke motivatie op en medewerkers die verantwoordelijkheid durven te dragen. Als tegenpresentatie verwacht ik flexibiliteit, betrokkenheid en toewijding.'

'Ik heb enorm veel zin om bij AmstelveenSport aan de slag te gaan en mij, naast het verder professionaliseren en optimaliseren van de zwembadorganisatie, bezig te houden met de bouw van het nieuwe zwembad. Ik wil mij daar graag en met volle overgave voor inzetten' – aldus Menno Valk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.