Bijgewerkt: 24 juli 2024

Nieuwe logo Stadshart onthuld

Nieuws -> Stadshart

Bron: Amstelveenweb.com/VCP Stadshart/ dhr. Verheijen
31-03-2007

Op zaterdagochtend 31 maart 2007 om klokslag 11 uur onthulde wethouder Joss Tabak de nieuwe huistijl en logo van het Stadshart van Amstelveen.

Drummer Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

De drummer van de Slagwerkgroep Bovenkerk


Slagwerkgroep Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

De Slagwerkgroep Bovenkerk speelde leuke muziek


Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats naast de winkel De Tuinen. De heer Hans de Groot de voorzitter van de Winkeliersvereniging VCP Stadshart Amstelveen begroette de aanwezige mevrouw Tabak en de heer de heer Ben Verheijen, de Shopping Centrum Manager (Rodamco) van het Stadshart.

Hans de Groot Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Hans de Groot, de voorzitter van de Winkeliersvereniging VCP Stadshart Amstelveen


Ben Verheijen Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

De heer Ben Verheijen, de Shopping Centrum Manager van het Stadshart aan het woord


De Slagwerkgroep van de Muziekvereniging Bovenkerk begeleidde de gebeurtenis. Daarna kreeg mevrouw Tabak de microfoon en hield een korte toespraak. Vervolgens sprak de heer Verheijen:

Dames en heren,

Hartelijk welkom op deze feestelijke dag in het Stadshart Amstelveen. In het bijzonder heet ik welkom, de loco-burgemeester van Amstelveen mevrouw Tabak. Het is mij een eer en genoegen om samen met haar vandaag het nieuwe logo van het Stadshart Amstelveen officieel aan u te mogen presenteren.

Rodamco, sinds mei 2005 eigenaar van het Stadshart Amstelveen, en de VCP waren niet tevreden over de uitstraling van het oude logo. Rodamco en de VCP vonden dat het logo meer zou moeten aansluiten bij het niveau en de uitstraling van het Stadshart Amstelveen. Het Stadshart Amstelveen wordt door u als consument als een buitengewoon plezierig winkelcentrum ervaren. Waar Rodamco en de VCP (Vereniging Centrum Promotie Amstelveen) natuurlijk blij, maar het ook van harte mee eens zijn.

Vorig jaar is er aan drie bureau's opdracht gegeven om een nieuw logo te ontwerpen. Kernwaarden voor het nieuwe logo voor het Stadshart moest zijn:

• Compleet aanbod van de winkels.

• Kwaliteit van de ondernemers.

• Plezierig winkelen, schoon, heel veilig.

• Aanbod van horeca en cultuur.

• Bereikbaarheid en de parkeermogelijkheden.

Je noemt deze punten zo op maar ze zijn belangrijk voor een goed functionerend winkelcentrum waar de consument plezierig kan winkelen. Het valt natuurlijk niet mee om dit niveau in een logo tot uiting te laten komen. Maar één van de bureau' s, te weten CRECS, heeft dat logo voor het Stadshart kunnen ontwerpen. Wij hopen dat u dat van harte met ons eens bent.

Ik zal u niet langer in spanning houden. Loco burgemeester mevrouw Tabak mag ik u uitnodigen om het logo van het Stadshart Amstelveen officieel onthullen.

Joss Tabak Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Wethouder Mobiliteit en loco-burgemeester, mevrouw Joss Tabak(VVD) tijdens haar toespraak


Joss Tabak Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Mevrouw Tabak krijgt de schaar aangereikt van een medewerkster van de Winkeliersvereniging Stadshart


Joss Tabak Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Het moment supreme: wethouder Tabak knipt het rode lint door en het nieuwe logo van het Stadshart Amstelveen is een feit


Stadshart logo Amstelveen
(Stadshart Amstelveen - 2007)

Het nieuwe logo van het Stadhart is het werk van CRECS Creatie en Concept uit Oirschot


Dames en heren, het nieuwe logo van het Stadshart Amstelveen is nu officieel in gebruik genomen. Loco burgemeester mevrouw Tabak hartelijk dank namens Rodamco en de VCP dat u vandaag het logo wilde onthullen Ter ere van de onthulling van het logo worden u vandaag gratis shopper bags aangeboden door Rodamco en de VCP. Morgen op 1 april is het centrum geopend van 12 tot 17 en de Bijenkorf tot 18.00.

Ik dank u voor uw aandacht en wens u veel winkelplezier”. Aldus dhr Verheijen.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.