Bijgewerkt: 26 mei 2024

Nieuwe hoofdtrainer Sporting Martinus

Nieuws -> Sport

Bron: Voetbalvereniging Sporting MartinuS
07-02-2007

Het bestuur van zondag tweedeklasser Voetbalvereniging Sporting MartinuS heeft voor volgend seizoen overeenstemming bereikt met de nieuwe Hoofdtrainer/coach voor de zondag senioren A-selectie. De 37-jarige Haarlemmer Patrick van der Fits zette op maandag 5 februari 2007 zijn handtekening onder een contract voor een jaar.

Patrick vd Fits Amstelveen
(Foto VS Martinus - 2007)

Pieter E. Monkelbaan, Patrick van der Fits(m) en Cees-Jan Porre tijdens de ondertekening van het contractVan der Fits is momenteel hoofdtrainer van de Haarlemse eersteklasser EDO en trainde daarvoor o.a. Velsen en DWV. Hij volgt Jannis van der Lijcke op, die na zes jaar vertrekt bij de Amstelveense vereniging als hoofdtrainer van de zondag én zaterdagselectie.

Van der Lijcke is volgend seizoen Algemeen Technisch Coördinator, een functie die hij nu ook al vervult, en verantwoordelijk voor de ‘Rode Draad’ van het voetbaltechnische beleid van de F-pupillen tot de senioren bij Sporting MartinuS.

Het bestuur van Sporting MartinuS is bijzonder verheugd met de komst van Patrick van der Fits en het aanblijven van Jannis van der Lijcke. “Wij zijn blij met de komst van Patrick en zien in hem een trainer van het vlaggenschip die past bij de cultuur, het beleid en de ambities van onze vereniging. Bij Jannis is de consistente verbetering van het voetbaltechnische beleid in de volle breedte in goede handen.”

De vereniging is, naast een aantal juniorentrainers, nog op zoek naar een trainer/coach voor de zaterdag senioren en een assistent-trainer voor de zondagselectie.


 


Website supporters: Martinianen
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.