Bijgewerkt: 17 augustus 2022

Nieuw raadslid voor VVD-Amstelveen: Janneke Leegstra

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
17-09-2016

In de eerstvolgende raadsvergadering op 28 september 2016 neemt Janneke Leegstra plaats in de gemeenteraad van Amstelveen als lid van de VVD fractie. Hiermee vervangt zij Tom Ponjee die dan afscheid neemt als raadslid. Janneke Leegstra wordt lid van de raadscommissie Ruimte, Wonen en Natuur (RWN), waar ze zich gaat richten op onderwerpen als groenbeheer en parkeren.

"Amstelveen is een prachtige gemeente en met recht verkozen tot derde beste woonplaats van Nederland. De leefomgeving maakt hier een belangrijk onderdeel van uit; we parkeren immers bij voorkeur voor de deur en genieten allemaal van de parken, bossen en water om ons heen. Ik ga me inzetten voor de instandhouding en verbetering van deze voorzieningen voor alle Amstelveners", aldus Leegstra.

Foto Amstelveen
(Foto Studio Raav - 2016)

Janneke Leegstra VVD-Amstelveen


De VVD is verheugd over het aantreden van Janneke Leegstra. Fractievoorzitter Kees Noomen: "We verwelkomen met Janneke niet alleen een enthousiast nieuw raadslid die met frisse energie zaken gaat oppakken, maar verbeteren hiermee ook de diversiteit in zowel de fractie als de raad." Over het vertrek van raadslid Tom Ponjee: "We vinden het uiteraard heel jammer, dat een getalenteerd raadslid als Tom ons gaat verlaten en danken hem voor meer dan tien jaar inzet voor de VVD en gemeente Amstelveen."

Janneke Leegstra is woonachtig in het Oude Dorp van Amstelveen en sinds 2010 actief als secretaris in het bestuur van het lokale VVD-netwerk ‘Amstelveen en omstreken’. Zij heeft meer dan 15 jaar (internationale) ervaring als marketing- en communicatiemanager in diverse sectoren. Haar gedachtegoed sluit het beste aan bij de liberale waarden van de VVD, die zich sterkt maakt voor veiligheid, werk en ondernemende mensen. Zij vindt het belangrijk bij te dragen aan een eerlijke samenleving en prettige woonomgeving, waar iedereen die hard werkt de ruimte krijgt om zijn, of haar ambities te realiseren, en waar we degenen die dat echt niet kunnen een steuntje in de rug geven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.