Bijgewerkt: 27 november 2021

Nieuw eetcafé in oude verkeerstoren Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amstelveens Weekblad
10-07-2009


In de vroegere verkeerstoren op Schiphol-Oost zijn de Amstelveners Lloyd Vandenberg en Martin de Zwart van start gegaan met een nieuw eetcafé, genaamd Wings food & drinks.

Wings Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Wings food & drinks op Schiphol


Het café is gevestigd op de benedenverdieping van het historische bouwwerk en beschikt over een groot terras aan de voor- en achterkant. Het terras biedt een prima uitzicht over het platform, waar tegenwoordig voornamelijk zakenvliegtuigen worden afgehandeld.

Het nieuwe eetcafé biedt gelegenheid voor ontbijten, lunchen, zakenrelaties ontmoeten of een avondje borrelen. Op andere verdiepingen van de toren zijn ruimten beschikbaar voor vergaderingen, workshops, trainingen, jubilea of andere feesten. Wings is geopend op werkdagen, maar gaat desgewenst op aanvraag ook in het weekeinde open voor bedrijfsfeesten of groepsdiners.

Wings is onderdeel van Glendale Group in Aalsmeer, dat eigenaar is van diverse horecagelegenheden op de luchthaven, zoals Juggle Juice Bar, Juggle Sandwich Bar, Café Rembrandt en Per Tutti! Lloyd Vandenberg is oprichter en eigenaar van Glendale Group en Martin Zwart werkt er al 14 jaar voor.

Website: WingsAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS