Bijgewerkt: 25 mei 2024

Nieuw clubhuis Park Startbaan Amstelveen is geopend

Nieuws -> Sport

Bron: Han Schooneman
30-09-2023

Herbert Raat (VVD) wethouder Sport opende op vrijdag 29 september 2023 het geheel vernieuwde clubhuis van Park Startbaan in Amstelveen. Deze opening, feestelijk en officieel tegelijk, was de bekroning van het renovatie programma van Park Startbaan, dat is gerealiseerd sinds de gemeente Amstelveen het park in november 2017 heeft overgedragen aan de gebruikers ervan.

Foto Amstelveen
(Foto Pierre Jacobs - 2023)

Vlnr.: Rein Willems voorzitter, André Janssens communicatie adviseur, Han Schooneman ontwerper en wethouder Herbert Raat bij het nieuwe logo op de muur bij de entree van het gebouw op 29 september 2023

De wethouder noemde het een goed voorbeeld van een geslaagd project. Het resultaat is niet alleen een prachtig park, maar vooral ook met meer activiteiten. Het park is uitgegroeid tot één van de mooiste sportparken van Amstelveen. De bestuursvoorzitter van Park Startbaan, Rein Willems, liet het resultaat zien van wat er in de afgelopen jaren allemaal is vernieuwd en verbeterd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.