Bijgewerkt: 25 mei 2024

Nederlandse Studentenkampioenschappen Teams groot succes!

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
11-09-2010

Vorige week op 4 september 2010 organiseerde Atletiekvereniging AV Startbaan samen met de Amsterdamse studentenatletiekvereniging Aquila in Amstelveen de Nederlandse Studentenkampioenschappen Teams.

steeple Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2010)

Ludieke 4x400 steeplechase, of hindernisloop waarbij ongebruikelijke attributen (zeem, popi-jopi, dobbelsteen etc.) als estafettestokje gebruikt werden en de atleten door de steeplebak met water moesten springen


Tijdens de Nederlandse Studentenkampioenschappen Teams die AV Startbaan samen met de Amsterdamse studentenatletiekvereniging Aquila vorige week op het sportcomplex van AV Startbaan in Amstelveen organiseerde, streden teams van verschillende Nederlandse studentensteden met eigen studenten atletiekverenigingen tegen elkaar.

Het schitterende weer was een voorbode voor de prachtige prestaties, die werden neergezet. Bij de mannen werd Delft kampioen, gevolgd door Aquila op de tweede en Eindhoven op de derde plaats. Bij de dames was de winst voor medeorganisator Aquila, gevolgd door Groningen en Maastricht.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.