Bijgewerkt: 22 september 2023

Nederlands- en Engelstalige kindervoorstellingen in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
12-10-2015

Schratch Marionetten speelt met prachtige zelfgemaakte kleine marionetten 'Danie's Dolle Dierenwinkel'/'Danie's Perfect Petshop' op zondag 18 en maandag 19 oktober 2015 in het Amstelveens Poppentheater. Bibi is in Danie’s Dolle Dierenwinkel en mag een vriendje uitkiezen. De oude Danie laat haar zijn verzameling dieren zien. Daar zitten hele bijzondere tussen: mijnheer Piep de reuzenrat, Ella de dansende vogel en Dwiggy het dweilmonster.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2015)

'Danie's Perfect Petshop'


Bij deze intieme voorstelling is een bezoekersmaximum van 40 personen. De Nederlandse versie ‘Danie’s Dolle Dierenwinkel’  is te zien op zondag 18 oktober om 14.30 uur en maandag om 11.00 uur en de Engelstalige versie ’Danie’s Perfect Petshop’ op zondag 18 oktober om 11.00 uur en maandag 19 oktober om 14.30 uur, voor iedereen vanaf 2 jaar. Toegangsprijs: € 8. Reserveren kan via 020-6450439, info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Beeldende dansvoorstelling door boeken

Twee buurmannen zitten samen in de bibliotheek. De een is aan het gamen op de computer, de ander kijkt naar filmpjes op zijn iPad. Maar dan vallen de computers plotseling uit. Wat nu?  Ineens zien zij alle boeken om zich heen. Ze worden nieuwsgierig, wat zou daar allemaal instaan? Tijd voor een spannende ontdekkingstocht! De buurmannen klimmen in boekenkasten, laten zich naar beneden glijden en houden net op tijd een omvallende boekenkast tegen.

Foto Amstelveen
(Foto Esther de Boer - 2015)

'Buurman in de Bieb'


Ze lezen, ze kijken, ze luisteren en dansen tussen de boeken door. Binnen een mum van tijd is de bibliotheek veranderd in een vrolijke chaos. ‘Buurman in de Bieb’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op dinsdag 20 oktober, voor iedereen vanaf 5 jaar. Toegangsprijs: € 8. Aanvang voorstelling: 14.30 uur. Reserveren kan via 020-6450439, info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.