Bijgewerkt: 19 mei 2024

Nationale Sportweek 2022, sport voor iedereen

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
29-08-2022

Amstelveen is dit jaar gaststad van de NOC*NSF Nationale Sportweek van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022. In deze week kunnen Amstelveners gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. Ervaar wat sport met jou doet, ontmoet nieuwe mensen, maak kennis met sportaanbod en/of wordt lid van de sportclub die bij jou past! Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoe vaak. Kijk op amstelveensport.nl/nationale-sportweek  voor het volledige programma.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Citroën Beachvolleybal in Stadshart Amstelveen op 1 juli 2012


Op zaterdag 17 september 2022 om 10:30 uur wordt de Nationale Sportweek spectaculair geopend op het tot strand omgetoverde Stadshart met een demonstratie door de voormalig wereldkampioen beachvolleybal Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen. Aansluitend geven zij een clinic beachvolleybal. Daarna vervolgt het programma met een demo en clinic door de dames van het Team NL Beach Handbal. Later op de dag volgen beach soccer en beach tennis.

Ook de dag erna, zondag 18 september 2022, staat het Stadshart in het teken van beachsporten. Je kunt dan meedoen aan de diverse sporten en andere strandspellen. Ook zijn er springkussens en een strandje om te relaxen. Kortom, een weekend vol in het teken van de beachsporten. Mis het niet, kom kijken en doe mee.
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.