Bijgewerkt: 17 juni 2024

Nachtclub Liberty opent haar deuren in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Nicole Hofman, Publicity Lab
11-11-2013

New Yorkse clubsfeer in Aalsmeer

Nederland krijgt er een unieke nachtclub bij. Gelegen in het studiocomplex te Aalsmeer wordt zaterdag 30 november 2013 Club Liberty geopend, een club van grootse, theatrale proporties. Niet zomaar een plek om een nachtje te dansen, maar een sfeervol ingerichte locatie die in alles het spectaculaire nachtleven van New York ademt. Kortom, een club, waar alles draait om showbizz –elke bezoeker is een ster!

Niet eerder vertoond in de lage landen, Club Liberty is een klasse apart. Gebouwd in het studiocomplex van Aalsmeer, waar jarenlang talloze tv-programma’s zijn opgenomen, staat er nu een imposante, naar New Yorks voorbeeld uitgevoerde club. Waar ooit de grootste namen uit onze showbizz straalden, kan nu in stijl worden gedanst.

Dat roemruchte verleden voel je al bij de futuristische entree van Club Liberty. Na binnenkomst is het vooral de fel verlichte showtrap leidend naar het centraal gelegen podium die je het gevoel geeft een meer dan unieke nachtclub te betreden. Speciale decoratie zorgt voor extra sfeer; een levensgrote Amerikaanse locomotief, de spectaculair verlichte skyline van Manhattan, een kopie van de Brooklyn Bridge en een metershoge Statue of Liberty.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

De flyer van Club Liberty met Shermanology


In totaal is er ruimte voor 1400 man in Club Liberty, al kan de club ook worden omgetoverd tot theater voor een intieme 325 personen. De locatie is verder voorzien van vier bars en kan eveneens worden ingezet voor diners en recepties.

Club Liberty opent zaterdag 30 november 2013 feestelijk haar deuren. Dit gebeurt met een hoop entertainment, maar natuurlijk ook de beste dj’s van Nederlandse bodem. Op de line-up staan bekendheden Shermanology, Yellow Claw, Kid Vicious, Apster en Kenneth G om de club op knallende wijze te openen.

Jawel, Nederland krijgt er eindelijk weer een geruchtmakende club bij –duik in de showbizz en verlies jezelf in Club Liberty! Club Liberty – opening. Zaterdag 30 november 2013 // 23.00-05.00 uur.

Adres: Studiocomplex Aalsmeer // Van Cleeffkade 15. Line-up: Shermanology, Yellow Claw, Kid Vicious, Apster en Kenneth G. Tickets: 12,50. VVK via http://bit.ly/18iWOQM Evenement op Facebook: http://on.fb.me/Hf1eSF

Agenda: zaterdag 7 december 2013 // 23.00-05.00 uur. Line-up: Justin Prime, Baggi Begovic, Bobby Burns, Kid Vicious. Tickets: 10,-VVK via http://bit.ly/18iWOQM Evenement op Facebook: http://on.fb.me/17GnDEU

Zaterdag 14 december // 23.00-05.00 uur. Line-up: Don Diablo, Billy the Kit, Kid Vicious

Tickets: 10,- VVK via http://bit.ly/18iWOQM Evenement op Facebook: http://on.fb.me/HIkQzs

Zaterdag 21 december // 23.00-05.00 uur. Line-up: Benny Rodrigues, Firebeatz, Kid Vicious. Tickets: 10,- VVK via http://bit.ly/18iWOQM Evenement op Facebook: http://on.fb.me/16IDQXa  www.clubliberty.nl Volg Club Liberty op Facebook en Twitter!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.