Bijgewerkt: 1 december 2022

Na de vakantie zingen bij het Pauluskoor Amstelveen, doen!

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Pauluskoor Amstelveen
23-08-2022

Zingend in de auto op weg naar je vakantiebestemming, heerlijk. En dan na de zomervakantie ga ik het gewoon doen, bij het Pauluskoor zingen. Maar hoe pak ik dat aan? Elk koorlid kent die vraag en heeft die stap gezet. Zij meldden zich aan en tot hun verrassing zij konden meezingen!

Op maandag 29 augustus 2022 is de eerste repetitie na de vakantie. De wekelijkse repetities zijn ’s maandags van 20.00- 22.15 uur in de Paaskerk, Augustinuspark 1. Nu repeteren wij voor het concert in november met op het programma de Nelson-mis en het Stabat Mater van Haydn. Op 31 maart 2023 zingen wij in de herbouwde Urbanuskerk de Matthäus Passion. Geweldig toch om daaraan mee te doen! De repetities voor de Matthaus Passion repetities beginnen in december.

Foto Amstelveen
(Foto Pauluskoor - 2022)

Het Pauluskoor van Amstelveen


Bij het Pauluskoor gaat het muziek instuderen in stappen. In een aantal maanden werken wij toe aan het concert. Onze repetities staan onder de enthousiaste leiding van Marcel Joosen. Niet alleen op de repetitie kan je je partij oefenen, maar ook op YouTube. Onze dirigent neemt je in zijn oefenfilmpjes mee. Kijk op YouTube: Pauluskoor Amstelveen en open de playlist van Marcel Joosen. Kijk ook op onze website https://pauluskoor.nl

Meedoen was nog nooit zo makkelijk. Bovendien is de eerste maand gratis en geheel vrijblijvend. Dus stap over de drempel, ga de uitdaging aan. Voer je vakantievoornemen uit en ga zingen! Meld je aan bij het secretariaat: Secretariaat.pauluskoor@gmail.com Wij zien je graag maandag 29 augustus 2022!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.