Bijgewerkt: 29 maart 2024

Music all in presenteert salonorkest in wijkcentrum Middenhof

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Participe Amstelland
10-10-2022

Op zondagmiddag 23 oktober 2022 vanaf 14 uur in wijkcentrum Middenhof aan de dr. Willem Dreesweg 155 Amstelveen is het optreden van het salonorkest 'RIEN NE VA PLUS'. Dit orkest brengt een variëteit aan muziek uit het begin van de vorige eeuw, van Romantisch tot Roemeens en van Ragtime tot Swing. Op een variëteit aan muziekinstrumenten, piano, viool, cello, contrabas, klarinet en dwarsfluit.



DUO ‘GENTLE BLUE’. Het optreden van het salonorkest zal worden afgewisseld met liedjes, vertolkt door Mireille Schinkelshoek (bas) en Ruud de Bruin (gitaar). Hun repertoire is een mix van folk, americana, bluegrass, country en gospel. Ook zingen ze liedjes van Cornelis Vreeswijk. De Middenhof is zo’n 5 minuten lopen vanaf bus/tramhalte Brink (Winkelcentrum Middenhoven). Voor ouderen, die slecht ter been zijn, kan voor vervoer worden gezorgd. De toegangsprijs bedraagt € 5.- p.p. In verband met het beperkte aantal plaatsen is reservering en betaling vooraf verplicht.

Kaartjes te koop in de Middenhof, op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10 en 14 uur. Contactpersoon voor de kaartjes: Elly Zaal, beheerder van de Middenhof, 06- 23 05 36 86. Daarnaast kunnen kaartjes worden besteld door overmaking van 5 euro op onze rekening. Voor meer informatie, vragen over vervoer, betaling, of het reserveren van kaarten kunt u bellen naar 06-22225443 of 06-22691437of mailen naar: mai.amstelveen@hotmail.com De op 23 oktober geldende coronamaatregelen worden in acht genomen. Sponsor van dit muziekfestijn zijn de stichtingen STINAK en EGMANA

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.