Bijgewerkt: 27 november 2021

Music All In in De Meent

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
10-09-2012

Music All In in Amstelveen met het Nederlands Dansorkest, de Concertina's en Ongekend Sentiment op 7 oktober 2012 in De Meent

Een zondagmiddag met mooie en gezellige muziek. “Wat zou het leuk zijn, als we een soort “Music All In” organiseren voor de oudere inwoner van Amstelveen en dan met name voor ouderen die er niet zo makkelijk meer op uit kunnen gaan”.

Dat was het idee van Co Dop. Hij liet het er niet bij zitten en ging eens praten met de Buurthulpdienst. Zo werd het idee een plan, dat inmiddels vaste vorm heeft gekregen. Zondag 7 oktober 2012 ‘s middags van 14:00 tot ca. 17:00 uur in Ontmoetingscentrum De Meent zullen diverse artiesten uit Amstelveen optreden, zoals de Concertina’s, het Nederlands Dans Orkest en het koor Ongekend Sentiment en uit Zaandam het a capella barbershopkwartet S.P.A.M.

Meent Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De Meent in Middenhoven


De Concertina's, vertolkers van jazz tot klassiek en van smartlap tot musical op accordeon. De muzikale leiding is in handen van dirigent Elly Meekel.

Het Nederlands Dans Orkest o.l.v. Johan Winter. werd in 1979 opgericht. Het repertoire bestaat uit een veelheid van nummers uit de periode 1910 tot heden. Het orkest heeft een eigen stijl gekregen, die op dansavonden zeer gewaardeerd wordt.

Het Amstelveense koor 'Ongekend Sentiment', o.l.v. Adriaen van der Veen, zingt sinds jaren onvervalste smartlappen en levensliederen afgewisseld met meerstemmige uitvoeringen van nostalgische songs.

Het a Capella Quartet S.P.A.M. uit Zaandam staat voor de drie categorieën zangstijl, namelijk: Singing, Presentation and Music. Zij zingen 4-stemmig a capella in de barbershop en Close Harmony stijl. Het repertoire loopt uiteen van The Beatles tot de King Singers en van Irving Berlin tot Joe Barbershopper. De presentatie is in handen van Dorien Mijksenaar.

De toegangsprijs is € 5,- per persoon. Houders van een Amstelveenpas krijgen € 1,50 korting. Verkoop van toegangskaarten aan de balie van Ontmoetingscentrum De Meent. Telefoon 020-6438015,  e-mail: demeent@cardanus.nl. Voor ouderen, die niet meer (zo) goed ter been zijn, kan voor vervoer worden gezorgd.

Sponsors van dit muziekfestijn zijn de Rabobank, de stichting Stinak en de Stichting Cardanus. Er is plaats voor ca. 300 toeschouwers. De organisatie is in handen van een team met Co Dop, vrijwilligers van Ontmoetingscentrum De Meent en de Buurthulpdienst Amstelveen.

Dit evenement wordt door vrijwilligers georganiseerd en extra hulp is van harte welkom. Aanmelding en informatie bij de Buurthulpdienst, Maalderij 38, telefoon 020 543 45 46, of 06 51 57 93 65, Jacques Meerbeek & Inge Veraar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS