Bijgewerkt: 26 mei 2024

Multifunctioneel clubhuis Myra

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
01-03-2007

Tijdens een drukbezochte algemene ledenvergadering hebben de leden van Hockeyvereniging Myra afgelopen week ingestemd met de plannen om het bestaande clubhuis te vervangen voor een nieuw multifunctioneel hockeyhuis Myra.

De vereniging hoopt hiermee het groeiende aantal leden te kunnen opvangen en nog aantrekkelijker te worden voor nieuwe leden. Het streven is de nieuwbouw, een ontwerp van architect Edwin van der Waal / XavAurice Architectuur uit Amstelveen, met ingang van het seizoen 2008/2009 gerealiseerd te hebben. Het nieuwe hockeyhuis Myra zal niet alleen het groeiende aantal leden op een goede manier kunnen gaan huisvesten, maar zal ook plaats bieden aan naschoolse kinderopvang. Hiervoor is een intentieverklaring met KinderRijk gesloten.

Tevens worden met een geïnteresseerde partij oriënterende gesprekken gevoerd over de mogelijke vestiging van een fysiotherapiepraktijk in het nieuwe clubgebouw. „Deze investering in het clubhuis is nodig om de verdere groei van de vereniging goed op te kunnen vangen en de ambitieuze toekomstplannen zoals wij die hebben vastgelegd in een meerjarenplan 2005-2010 verder te kunnen realiseren.

Het clubhuis is te klein en versleten. Daar gaat nu verandering in komen," aldus een trotse voorzitter Henk Schmidt. Sinds het begin van het lopende seizoen beschikt Myra al over een complex met drie nieuwe kunstgrasvelden, waarvan twee semi-watervelden met een beregeningsinstallatie. Afgelopen jaar heeft het ledenaantal inmiddels al bijna de grens van 900 bereikt en heeft Myra haar groeidoelstelling inmiddels in positieve zin kunnen bijstellen.

Zowel voor de dames als voor de heren, is de doelstelling om minimaal de top van de 1ste klasse en maximaal de overgangsklasse te bereiken in een termijn van 4 jaar. Dit wil de vereniging vooral proberen te bereiken via haar eigen jeugd.

Externe link: Impressies nieuwe clubhuis


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.