Bijgewerkt: 17 juni 2024

Mooie opkomst netwerkevent @BorrelAalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: @BorrelAalsmeer
17-02-2014

Aalsmeer - Afgelopen donderdag 13 februari 2014 vond de 15e editie plaats van de netwerkborrel op de nieuwe locatie Restaurant Welkom Thuis (het voormalige Bonte Schort). 160 ondernemers, werknemers, maar ook werkzoekenden bezochten de nieuwe locatie en de reacties op het nieuwe onderkomen waren meer dan positief. Tijdens de volgende borrel zal, gezien de opkomst, ook direct de 1e verdieping in gebruik worden genomen, zodat de deelnemers over 2 etages worden verdeeld.

Foto Amstelveen
(Foto Monique Smit - 2014)


Deelnemers van de Netwerkborrel Aalsmeer bij Welkom Thuis op 13 februari 2014


Janna van Zon exposeerde 5 kunstwerken uit het Huiskamermuseum, Monique Smit verzorgde de fotografie, RAV Media de techniek en DJ Deliria & Wicka  de muziek. Zanger Freddy Gumbs zorgde voor de nodige tropische noten en is daarnaast ook stemacteur.  Sebastiaan de Krab, een Disney-karakter uit ‘De Kleine Zeemeermin’, is één van zijn creaties en het nummer “Diep in de zee” mocht dan ook niet ontbreken die avond. Het verloten van prijzen onder alle aanwezigen, vormt altijd een vast en favoriet onderdeel in het programma.

Het speedmeeten stond weer op het programma waarbij de netwerkers 10 minuten met elkaar het gesprek in gaan en daarna wordt er gewisseld van gesprekspartner. De volgende borrel staat gepland op 13 maart 2014 met een Frans thema en een ‘groen’ tintje. Het blijft ‘netwerken met een knipoog. Inloop vanaf 17.00 en het programma start om 18.15. Parkeren kan aan de achterzijde van het restaurant op de grote parkeerplaats of in de woonwijk. Voor meer informatie: www.borrelaalsmeer.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.