Bijgewerkt: 23 mei 2022

Mooie en gezellige muziek het Noorddamcentrum

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Amstelveen Voor Elkaar
21-09-2015

Een zondagmiddag met mooie en gezellige muziek in het Noorddamcentrum op zondag 1 november 2015. Voor de oudere inwoner van Amstelveen en dan met name voor ouderen, die er niet zo makkelijk meer op uit kunnen gaan. Dit jaar met het Amsterdams Salon- Volks- en amusementsorkest afgewisseld met de Amstelveense zangeres Monique. Het orkest bestaat uit 15 muzikanten. Het orkest speelt een afwisselend repertoire van vrolijke en gevoelige salonmuziek van over de hele wereld.

Foto Amstelveen
(Foto Amsterdams Salonorkest - 2015)

Optreden van het Amsterdams Salon- Volks- en amusementsorkest


Ook dit jaar is de organisatie in handen van vrijwilliger Co Dop in samenwerking met Amstelveen voor Elkaar/Buurthulpdienst. Sponsoren van dit muziekfestijn zijn de stichtingen Stinak en Egmana. Voor ouderen, die niet meer (zo) goed ter been zijn, kan voor vervoer worden gezorgd. Voorafgaand aan de voorstelling zijn kaarten verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt.

De toegangsprijs is € 4,50 per persoon. Gereserveerde entreekaarten dienen een half uur vóór het begin van de muziekmiddag te worden opgehaald. Reservering en informatie bij de Buurthulpdienst, Laan van Kronenburg 14, telefoon 020 760 34 00 of 06 51 57 93 65, E-mail: buurthulpdienst@amstelveenvoorelkaar.nl Adres: Noorddamcentrum Noorddammerweg 1, 1187 CM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.