Bijgewerkt: 3 maart 2024

Montea bouwt voor het bedrijf Bakkersland op Green Park Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: SADC
26-11-2015

Vastgoedfonds Montea heeft op Green Park Aalsmeer een perceel gekocht met een oppervlakte van 60.000 m². Hier is Montea deze week gestart met de ontwikkeling van een gebouw van 40.000 m², waarvan 30.000 m² al is verhuurd aan Nederlands grootste bakker Bakkersland. Bakkersland tekende voor het pand een huurovereenkomst met een vaste looptijd van 20 jaar en zal het gebouw inrichten tot een van de grootste bakkerijen van Europa. Green Park Aalsmeer is ideaal gelegen langs de nieuwe N201 met eigen afrit, op slechts 5 minuten van Schiphol en op 15 minuten van Amsterdam. Voor de resterende 10.000m² opslaghal met kantoren is Montea dan ook vandaag al in contact met diverse kandidaat-huurders. De oplevering van het nieuwe gebouw is gepland voor oktober 2016.

Foto Amstelveen
(Bron SADC - 2015)

Artist impression van het gebouw van Bakkersland in Aalsmeer


“Wij zijn heel trots, dat het mooie bedrijf Bakkersland voor Aalsmeer heeft gekozen om zich te vestigen. De keuze is mede door de goede bereikbaarheid op Green Park Aalsmeer gevallen. Via de N201 zijn Amsterdam, de A2, A4, A5 en A9 vlakbij. Ook goed, dat het gerenommeerde vastgoedfonds Montea zo’n investering wil doen in Aalsmeer. Dat is goed voor het vertrouwen en heel goed voor onze economie.”- aldus wethouder Economische Zaken Ad Verburg van de gemeente Aalsmeer.

Bakkersland levert brood, gebak en specialiteiten aan diverse supermarktketens in Nederland (www.bakkersland.com). Deze nieuwste Bakkersland productielocatie wordt één van de meest moderne, efficiënte en duurzame bakkerijen van Europa. De komst van de nieuwe bakkerij betekent veel voor de werkgelegenheid in de regio rondom Aalsmeer.

Montea is een beursgenoteerd vastgoedfonds, gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van logistieke vastgoedoplossingen voor haar klanten in Nederland, België en Frankrijk (www.montea.com). Ook op Green Park Aalsmeer ontwikkelt Montea dit project via een partnership met de huurder binnen de contouren van een polyvalent logistiek gebouw.

Green Park Aalsmeer is ideaal gelegen tussen Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de N201. Green Park Aalsmeer is speciaal voor opkomende en innovatieve bloem- en sierteeltondernemers, voor logistieke ondernemers, maar ook bedrijven uit de Home, Gift & Garden sector. En met Schiphol op 5 minuten is dit een toplocatie voor elke ondernemer (regionaal en/of internationaal). Green Park Aalsmeer is een ontwikkeling van de gemeente Aalsmeer en Uithoorn, regionale gebiedsontwikkelaar SADC verzorgt hier de (inter)nationale marketing en acquisitie. Wilt u meer informatie over Green Park Aalsmeer? Kijk dan op: www.greenparkaalsmeer.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.