Bijgewerkt: 6 december 2023

Misdaad in kaart gebracht door de politie

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
18-09-2014

Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien, of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken. Pogingen en inbraken worden getoond. De kaart wordt maandag tot en met vrijdag dagelijks voor 8.30 uur bijgewerkt. Om de privacy van gedupeerden te waarborgen, worden inbraken getoond in stippen op de kaart. De stip, met daarin het aantal inbraken, staat exact in het midden van een viercijferig postcodegebied. De stip komt dus niet overeen met een specifieke woning. Na een klik op het bolletje in een postcodegebied verschijnt een venster. De datum die hierin staat is de datum, waarop de politie kennisnam van de inbraak.

Foto Amstelveen
(Bron Politie NL - 2014)

De misdaadkaart van Amstelveen op 18 september 2014 om 14 uur. In de eerste helft van 2014 was 326 keer een inbraak, geweldsmisdrijf, straatroof en overval plaatsgevonden in Amstelveen (Totaal High Impact criminaliteit )


Inhoudsopgave

Waar vind ik Misdaad in Kaart?

Waarom zet de politie alle woninginbraken op een kaart?

Wat kan ik zelf doen om de kans op een inbraak te verkleinen?

Wat doet de politie om inbraken tegen te gaan?

In mijn woning is recent ingebroken. Is mijn adres nu op de kaart te zien?

Ik wil graag contact met de politie om de situatie in mijn wijk te bespreken. Hoe kan ik dat het beste aanpakken?

Kan ik nog meer te weten komen over Misdaad in Kaart?

Gerelateerde berichten

Waar vind ik Misdaad in Kaart?

U vindt de cijfers via de Misdaad in Kaart-pagina, of via de Mijn buurt-pagina. Op de Mijn buurt-pagina vindt u naast de misdaadcijfers ook informatie over de wijkagent, het wijkbureau, gezocht- en vermistenberichten en het lokale nieuws.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.