Bijgewerkt: 27 mei 2024

Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
25-04-2007

Op de langste vrijdagavond van het jaar (22 juni 2007) organiseert AV Startbaan weer de Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos. De start is bij de hoofdentree van het Amsterdamse bos in Amsterdam Zuid en de route voert vandaar het Amsterdamse bos in, richting de heuvel.

De afstanden variëren van 2 km voor de jeugd tot 10EM (English miles) voor de goed getrainde lopers. Iedereen van 6 tot 99 jaar kan meedoen. Voor de tijdwaarneming wordt gebruik gemaakt van de ChampionChip. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl (voorinschrijving) en ter plekke, vanaf 19,00 uur.

Midzomernachtcross Amstelveen
(AV Startbaan - 2007)

Het logo van de MidzomernachtcrossDe voorinschrijving voor deze traditionele recreatie- en wedstrijdloop is al begonnen. Om zeker te zijn van een startplaats en te profiteren van de voordelen bij voorinschrijving wordt aangeraden nu al in te schrijven op de genoemde inschrijfsite. Er worden slechts 2500 deelnemers toegelaten. De (voor)inschrijfgelden variëren van 1,5 euro voor de 2 km (zonder huurchip) tot 8 euro voor de 10 Engelse mijl.

De eerste start is om 20.30 uur. Dankzij Nike, Run2Day en TradeXchange zijn er weer mooie prijzen te verdienen.En natuurlijk krijgt iedereen een fraaie herinnering. Tevens worden bij de MZNC de eindprijzen van het Rondje Mokum verdeeld.

Wedstrijdlocatie

Het evenement vindt dit ook jaar weer plaats bij de hoofdentree van het Amsterdamse Bos. Vanaf de van Nijenrodeweg het bos binnenkomend, ligt links het bosmuseum. Daartegenover is het sportersplein ingericht met onder andere de inschrijving, de informatiestands en de koek en zopie.

Kijk voor meer informatie op Midzomernacht cross


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.