Bijgewerkt: 15 juli 2024

Midzomernachtcross 2012

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
05-03-2012

Op de langste vrijdagavond op 22 juni 2012, de vrolijkste dag van het jaar organiseert AV Startbaan de Midzomernachtcross 2012 in het Amsterdamse Bos. De start is bij de hoofdentree van het Amsterdamse Bos in Amsterdam Zuid en de route voert van daar het bos in, richting de heuvel.

Midzomernachtcross  Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2009)

Midzomernachtcross in 2009


De afstanden variëren van 2 km voor de jeugd tot 10EM voor de goed getrainde lopers. Iedereen van 6 tot 99 jaar kan meedoen. Voor de tijdwaarneming wordt gebruik gemaakt van de RaceTimer. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl (voorinschrijving) en ter plekke. Om 18.30 start de na-inschrijving en kunnen ook de startnummers van de voorinschrijvingen afgehaald worden. De eerste start is om 20.00 uur (zie verder bij informatie).

Bij de Midzomernachtcross is een nieuwe categorie geïntroduceerd: de Ouder en Kind loop! Een ouder en kind kunnen samen inschrijven voor de afstand van 2km die om 20.15 uur start. En zij lopen deze afstand ook samen. En de plaats waarop het kind eindigt is bepalend voor de klassering.

Ouders zijn natuurlijk vaders of moeders en de kinderen kunnen zowel jongens als meisjes zijn. Samen bewegen is het motto. Je kan hiervoor ook voorinschrijven via inschrijven.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 7 euro voor een koppel.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.