Bijgewerkt: 18 mei 2024

Midzomernachtcross 2011

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
10-06-2011

Op de langste vrijdagavond van het jaar, 24 juni 2011 - de vrolijkste dag - van het jaar, organiseert AV Startbaan de Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos. De start is bij de hoofdentree van het Amsterdamse Bos in Amsterdam Zuid en de route voert van daar het bos in, richting de heuvel.

Midzomernachtcross Amstelveen
(Foto Av Startbaan - 2009)

Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos


De afstanden variëren van 2 km voor de jeugd tot 10 EM voor de goed getrainde lopers. Iedereen van 6 tot 99 jaar kan meedoen. Voor de tijdwaarneming wordt gebruik gemaakt van de RaceTimer. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl (voorinschrijving) en ter plekke. Om 18.30 start na de inschrijving en kunnen ook de startnummers van de voorinschrijvingen afgehaald worden. De eerste start is om 20.00 uur (zie verder bij informatie). Voor meer informatie zie de specifieke pagina’s op www.midzomernachtcross.nl!

Beperkt parkeren

Het parkeerterrein bij de Bosbaan heeft, mede in verband met andere activiteiten in het bos een beperkte capaciteit. U wordt daarom zeer vriendelijk verzocht zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer, of de fiets of met andere lopers mee te rijden.

Om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken, wordt u dringend verzocht de aanwijzingen van de parkeerregelaars op te volgen. Dus als u met de auto komt, kom dan ruim op tijd om teleurstelling bij de inschrijving te voorkomen wegens parkeerproblemen.

U kunt ook parkeren in de zijstraten van de van Nijenrodeweg, op de Kalfjeslaan bij de hockeyvelden/manege en aan de Duizendmeterweg (halverwege de Bosbaan). De laatste twee liggen, wanneer u door het bos loopt, op korte afstand van de inschrijving.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.