Bijgewerkt: 27 februari 2024

Microsoft Office Live online

Nieuws -> Internet

Bron: Microsoft
03-10-2007

Microsoft heeft op 1 oktober 2007 een nieuwe fase in zijn strategie voor online diensten uiteengezet. Een nieuw productaanbod combineert client-, server- en servicesoftware tot online oplossingen voor individuele gebruikers en ondernemingen. In dit nieuwe productaanbod worden de elementen van client-toepassingen gecombineerd met software die op grote servers draait, en met nieuwe internetdiensten.

Microsoft zal de komende maanden een brede verscheidenheid aan nieuwe diensten introduceren. Deze vallen onder twee bekende dienstenreeksen: Microsoft 'Live' en Microsoft 'Online'. Het aanbod loopt uiteen van services die Microsoft of Microsoft-partners verzorgen (hosten), tot oplossingen die in-huis bij de klant draaien. Zo kunnen klanten beschikken over de software die zij nodig hebben, op de manier die hun voorkeur heeft.

Microsoft 'Live'-services combineren software en internetdiensten tot naadloze, persoonlijke en geïntegreerde oplossingen voor eindgebruikers, die van overal toegankelijk zijn. Zowel individuele eindgebruikers als organisaties krijgen hierdoor meer keuze bij hun interactie met mensen, informatie en belangrijke bedrijfstoepassingen. Dit alles vereist slechts minimaal beheer.

Externe link: Microsoft Office LiveAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.