Bijgewerkt: 28 september 2022

Michel Rog, CDA kandidaat stelt zich voor aan regio Amstelland

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
28-08-2012

Michel Rog is de hoogste binnenkomer - op nummer vijf - op de CDA-verkiezingslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september 2012. Michel heeft de regio Schiphol, Amstelland en Haarlem  uitgekozen om speciaal hier campagne te voeren. De campagne zal vooral vanaf nu losbranden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Michel Rog, CDA kandidaat Tweede Kamerverkiezingen


Michel Rog (39) woont met zijn vrouw en twee zonen in Haarlem. Hij is voorzitter van CNV Onderwijs. Daarvoor is hij in totaal 8 jaar werkzaam als vakbondsbestuurder voor personeel in de burgerluchtvaart en is nog steeds met deze beroepsgroep begaan. Rog zet zich dan ook graag in voor deze sector.

Rog: “De huidige economische crisis brengt ook onzekerheid in de luchtvaartsector met zich mee.  Een vitale luchtvaartsector is echter van levensbelang voor een vitale economie. Ik wil me dan ook volop voor groei inzetten, die wat mij betreft op een duurzame manier zal plaatsvinden.”

Over zijn toekomstige werk in de Tweede Kamer zegt Rog het volgende:” Ik wil samen met mijn collega Kamerleden gezicht geven aan een sterke, stabiele en zelfbewuste CDA fractie. Samen moeten we met een frisse blik werken aan de noodzakelijke herinrichting en hervormingen in onze samenleving.” Ook het onderwerp Onderwijs, waar Rog zich de laatste jaren mee bezig heeft gehouden, zal een belangrijk thema voor hem zijn.

Michel Rog zal de komende tijd diverse werkbezoeken brengen en verkiezingsbijeenkomsten bijwonen in de regio. Zo is hij zaterdag 1 september 2012 aanwezig bij de CDA Regiotour in Noord-Holland met onder andere een uitgebreid bezoek aan Aalsmeer.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.