Bijgewerkt: 4 maart 2024

Michel Becker van D66 verlaat de gemeenteraad van Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
17-06-2013

Michel Becker, raadslid van D66-Amstelveen, heeft na ampel beraad besloten zich terug te trekken uit de gemeentelijke politiek. Net als vele andere ondernemers zit hij zakelijk in zwaar weer. De combinatie met het raadslidmaatschap maakt een ernstige inbreuk op zijn tijd en gezondheid.

becker Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Michel Becker, raadslid van D66-Amstelveen verlaat de gemeentepolitiek


Becker heeft aangegeven het raadslidmaatschap een prachtige maar ook tijdrovende taak te vinden, en hij is van mening deze taak nu niet meer naar behoren te kunnen uitvoeren. Bestuur en fractie van D66 Amstelveen betreuren het vertrek van hun gewaardeerde collega, maar respecteren zijn besluit. ´Becker heeft de afgelopen jaren veel voor onze afdeling gedaan en was een zeer betrokken raadslid´, aldus Nico van Ginkel, voorzitter van D66 Amstelveen.

Arno Janssen zal Becker opvolgen als raadslid.  Janssen stond op de 7de plaats van de kieslijst bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010. Hij heeft aangegeven zich graag de laatste maanden van deze raadsperiode in te willen zetten als D66 raadslid voor Amstelveen. Becker heeft besloten zijn raadslidmaatschap per direct neer te leggen. Tijdens de raadsvergadering van 3 juli 2013 wordt Arno Janssen geïnstalleerd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.