Bijgewerkt: 17 juni 2024

Met en Co kiest voor ambitie en groei op Green Park Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Green Park Aalsmeer
22-05-2012

Aalsmeer - Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: ‘Het is heel mooi, dat Met en Co voor Gemeente Aalsmeer en met name voor Green Park Aalsmeer gekozen heeft. Het is een echt Aalsmeers bedrijf, dat voor veel werkgelegenheid zorgt.  Zij zien als groot pluspunt van vestiging op Green Park Aalsmeer de zeer goede bereikbaarheid, via de nieuwe N201 naar Schiphol in vijf minuten, en ook naar de A9 en de A4’.

Onlangs hebben directeur Han du Pau in aanwezigheid van broer en mede-eigenaar Marco du Pau van Met & Co en Gregor Heemskerk, directeur van Green Park Aalsmeer, een handtekening gezet onder de koopovereenkomst voor een kavel van 8.245 m². De ondertekening vond plaats in bijzijn van Ad Verburg, wethouder Economische zaken van de gemeente Aalsmeer.

Met en Co  Amstelveen
(Bron Green Park Aalsmeer - 2012)

Artist impression van de nieuwbouw van Met & Co aan de Ecuadorlaan in Aalsmeer


Met & Co zal zich in Green Park Aalsmeer gaan vestigen aan de Ecuadorlaan. Deze nieuwe laan grenst aan het fraaie Zwanenmeer en komt uit op de Machineweg. Met & Co heeft gekozen voor Green Park Aalsmeer, omdat zij een locatie voor de toekomstige groei zochten. Green Park Aalsmeer biedt ruimte voor een gebouw  met een eigen identiteit en de vrijheid om de huisvesting naar eigen wensen vorm te geven. Daarnaast zijn voor Met & Co de excellente bereikbaarheid door de nieuwe N201 en de nabijheid van Schiphol van groot belang.

Green Park Aalsmeer is gericht op sierteeltgerelateerde bedrijven, maar er is ook een deel van het plangebied beschikbaar voor lokale ondernemers uit de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn. Met & Co is zo’n lokale onderneming die de keuze heeft gemaakt haar eigen ambities in de gemeente Aalsmeer voort te zetten. Met & Co is al sinds 1923 een begrip op het gebied van personenvervoer en biedt zijn diensten door heel Nederland aan. Het is een succesvolle onderneming die uitziet naar een nieuw en modern bedrijfsonderkomen.

Naar verwachting zal de bouw van het nieuwe bedrijfspand in het najaar van 2012 van start gaan. De omgevingsvergunning kan binnenkort worden ingediend bij de gemeente Aalsmeer.

Green Park Aalsmeer

Green Park Aalsmeer is een hoogwaardig bedrijvenpark van 180 hectare voor ondernemingen die toegevoegde waarde leveren in de bloemen- en plantensector. Naast deze specifieke doelgroep is een deel van het plangebied beschikbaar voor de vestiging van bedrijven uit de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn buiten de sierteeltsector. Het bedrijventerrein wordt ontwikkeld door Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V., opgericht door de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn.

Green Park Aalsmeer bevindt zich direct naast bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer. Green Park Aalsmeer is uitstekend bereikbaar door de aansluiting op de nieuwe N201 en is slechts vijf minuten rijden van Schiphol. Er zijn kavels beschikbaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.