Bijgewerkt: 16 april 2021

Met een prikje van niks doet u de gratis diabetestest

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Samenwerkende Apotheken
10-11-2011

Met een prikje van niks doet u de gratis diabetestest bij de Samenwerkende Apotheken Amstelveen. Van maandag 14 tot en met zaterdag 19 november 2011 bent u zonder afspraak bij de 10 Samenwerkende Apotheken Amstelveen welkom voor een gratis diabetes test. Dat gebeurt met een klein miniprikje in de vinger. Pijnloos dus.

En u hoort direct, of het goed zit. Of dat verder onderzoek raadzaam is. Wanneer u ouder bent dan 45, of wat zwaarder dan gemiddeld bent, dan heeft u extra reden een bezoek te brengen tijdens deze landelijke bloedsuikerweken.

bloedglucosemeter Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Bloedglucosemeter


Dit jaar richt de actie zich niet alleen op mensen uit de risicogroep. Ook diabetespatiënten zijn zonder afspraak van harte welkom. Want zij kunnen laten controleren, of hun meetapparatuur nog goed werkt en of ze de metingen nog op de juiste manier verrichten. Doe verstandig en doe de test! Want de praktijk wijst uit dat vroegtijdige signalering heel veel complicaties kan voorkomen. Wilt u meer weten over de actie en de Samenwerkende Apotheken? Kijk dan op www.apothekenamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.