Bijgewerkt: 20 juli 2024

Met 12 km per uur van Parijs naar Rotterdam

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: FloraHolland
27-05-2010

FloraHolland RoparunTeam haalt 45.000 euro op voor kankerpatiënten

RoparunTeam FloraHolland deed afgelopen weekend weer mee aan de Roparun. De route van deze langste non-stop estafetteloop gaat van Parijs naar Rotterdam. Ondanks het warme weer hebben de lopers van het team een prima prestatie neergezet.

Ze liepen met een gemiddelde snelheid van bijna 12 km per uur naar Rotterdam. Het team vertrok zaterdagmiddag 22 mei 2010 om 19.22 uur uit Parijs en haalde de finish op de Coolsingel om ongeveer 16.30 uur.

Flora Amstelveen
(Foto Gerard-Jan Vlekke - 2010)

Het FloraHolland RoparunTeam


De lopers hebben tot nu toe een sponsorbedrag van ruim 45.000 euro opgehaald. Dit bedrag werd bij elkaar gebracht door onder meer sponsoring en donaties van vele bedrijven in de omgeving van Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg en in de sierteeltsector.

Het sponsorbedrag wordt door RoparunTeam FloraHolland geschonken aan de Stichting Roparun. Met de sponsoropbrengsten van alle deelnemende teams probeert de Stichting het leven van mensen met kanker en hun familieleden zo mogelijk wat aangenamer te maken. De Roparun is een enorme lichamelijke inspanning, die de deelnemers met veel plezier volbrengen om zo hun steentje bij te dragen aan dit goede doel.

De twintigste editie van de Roparun vindt in 2011 plaats, traditiegetrouw weer tijdens het Pinksterweekend. Meer informatie over het Roparunteam van FloraHolland is te vinden op www.roparunteam97.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.