Bijgewerkt: 22 juli 2024

Mercer voor de zesde keer in Roparun

Nieuws -> Sport

Bron: Marjon Kranenbarg
19-05-2010

Evenals in 2005, 2006, 2007, 2008 én 2009 heeft het Amstelveense HR-adviesbureau Mercer zich dit jaar wederom met een team ingeschreven voor de Roparun. Het doel van het Mercer team is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de RoPaRun stichting.

Op zaterdag 22 mei 2010 gaat de 19e Roparun van start. De finish is op maandag 2e Pinksterdag 24 mei. De verrichtingen van het Mercer Team zijn tijdens de Roparun te volgen via de speciale weblog van het team: http://team200-2010.blogspot.com/

Mercer Amstelveen
(Foto Mercer - 2010)

Het Mercer Roparun team in 2009


De Roparun is een estafetteloop van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij de deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Het motto is dan ook: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers, die ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen. Deze acht lopers worden ondersteund door een team van begeleiders. Het team van lopers van Mercer bestaat dit jaar uit: Edwin Baints, Kees Korver, Heidy Milatz, Sanne Haddering, Bart Starrenburg, Wiemer Renkema, Jan van Loco en Rick Wijsman.

Over Mercer

Mercer is een vooraanstaande mondiale aanbieder van advies-, outsourcing- en beleggingsdiensten. De consultants van Mercer bieden de klant ondersteuning bij het oplossen van complexe vraagstukken ten aanzien van arbeidsvoorwaarden en menselijk kapitaal, en bij het ontwerpen en beheren van ziektekostenregelingen, sociale voorzieningen en pensioenen. Voor meer informatie, zie www.mercer.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.