Bijgewerkt: 22 mei 2022

Meet and Greet Photo GRID in Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
03-06-2012

In het kader van het International Photo Festival GRID 2012 organiseert Kunstuitleen Amstelveen van 8 juni t/m 1 juli 2012 een tentoonstelling rond twee fotografen: Arthur Martin en Jan van Breda.

grid Amstelveen
(Bron Kunstuitleen Amstelveen - 2012)

Twee fotografen, Arthur Martin en Jan van Breda komen op 10 juni 2012 naar Amstelveen


Arthur Martin, ‘Tokyo 08’.

Arthur Martin heeft zijn studio in Bussum. Martin toont in zijn werk al vanaf het begin een geheel eigen signatuur en een sterke verbeeldingskracht. Hij is gefascineerd door de stedelijke omgeving. Hij maakte reizen naar New York, Francisco, Napels, Istanbul, Havana en in 2008 reisde hij naar Tokyo waar de werken voor deze tentoonstelling tot stand gekomen zijn.

Jan van Breda, ‘Dare 2b Different’.

Jan van Breda is een bekende freelance fotograaf in de Amsterdamse club scène. Naast zijn vrije werk maakt van Breda wekelijks portretten voor o.a. de kunstbijlage van Het Parool en heeft hij een fotocolumn in de Gay Krant. Vijftig van zijn documentaire beelden over de vertrekkende bewoners van Amstelhof zijn opgenomen in de permanente opstelling van de Hermitage Amsterdam.

Op zondagmiddag 10 juni 2012 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling officieel geopend door Hans-Peter Schoonenberg, directeur Stichting Amsterdam Photo. Er is dan tevens gelegenheid om beide fotografen te ontmoeten. Meer informatie vindt u op www.kunstuitleenamstelveen.nl  en www.gridphotofestival.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.