Bijgewerkt: 18 juni 2024

Matroesjka in première in Cultuurcentrum Griffioen Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Bos Theaterproducties
09-02-2016

Op dinsdag 1 maart 2016 gaat cabaretduo Matroesjka in première met hun eerste avondvullende voorstelling 'Eeuwig Vlees in VU Cultuurcentrum Griffioen in Amstelveen. Matroesjka (Lisa Loeb en Janneke Rinzema) is het eerste techno-cabaretduo van Nederland.

Foto Amstelveen
(Foto Curly and Straight - 2015)

Janneke Rinzema en Lisa Loeb vormen het eerste techno-cabaretduo Matroesjka van Nederland


In 2014 wonnen ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Eeuwig Vlees neemt zware kost uit de actualiteit en brengt dit op een lichte manier in een onverwacht perspectief.


Syrische bootvluchtelingen, vrouwelijke pedofielen en verontrustende datingshows. Ze spelen allerlei personages die worstelen met het leven. Zo zijn er Tiffany en Scarlett die hun heil zoeken in snapchatten met een Jihadstrijder en een man die het liefst kiloknallers vlees koopt, want, zo redeneert hij, daar proef je tenminste ‘de angst’ nog in. Uiteraard brengt Matroesjka alles met de bekende techno beats en harde grappen. Adres: Cultuurcentrum Griffioen Uilenstede 106, 1183 AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.