Bijgewerkt: 18 mei 2024

Martinus blijft in Zonnestein

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
09-04-2009

Martinus blijft in Zonnestein. Dit is de uitkomst van overleg tussen penningmeester Fred Sier, algemeen manager Hergen Epema en de Stichting Amstelveens Sportbedrijf (SAS), de gemeentelijke verhuurinstantie.

Amstelveen komt voor het gymnastiekonderwijs ruimte te kort en heeft Martinus gevraagd, of Zonnestein kan worden aangewend om dat tekort op te vullen. Het betekent, dat het Onderwijs de zaal Zonnestein weer gaat gebruiken. Dat betekent ook, dat de zaal moet worden aangepast aan de onderwijsnormen.

Martinus moet daarom de zaal per 31 juli 2009 kaal opleveren. Het voordeel voor Martinus is, dat de club niet meer alle kosten voor Zonnestein hoeft te betalen, maar dat Onderwijs een groot deel daarvan voor zijn rekening neemt.

Zonnestein komt dan op hetzelfde uurtarief als voor alle andere gymnastieklokalen wordt gerekend. Daarnaast blijft Martinus de kantine beheren. Bij elkaar betekent dit een forse verlichting voor de begroting van volgend seizoen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.