Martinus dameskampioenen in het Raadhuis

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveenweb.com
17-05-2006

Op dinsdag 16 mei 2006 werd het dames volleybalteam van HCCnet/Martinus in het raadhuis door wethouder mevrouw Joss Tabak feestelijk onthaald. Deze gebeurtenis komt door het feit, dat het damesteam Nationaal Kampioen is geworden.

Joss Tabak Amstelveen(Amstelveenweb.com collectie - 2006)

Wethouder Joss Tabak feliciteert de dames van Martinus

Het team van coach Avital Selinger won ook de vierde wedstrijd van de beste-van-zeven finale van Plantina Longa met 3-0 en werd Nationaal Kampioen. Coach Selinger wil met de volleybalsters van Martinus de Champions League in.

Avital Selinger Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2006)

Coach Avital Selinger

Of dat inderdaad zal lukken hangt ook van de financiële situatie af. Jarenlang waren er geen Nederlandse deelnemers actief in de belangrijke Europese toernooien wegens geldgebrek. Maar misschien wordt de droom nu bewaarheid.