Bijgewerkt: 17 juni 2024

Mark Rutte, Maand Borrel en André Kuipers in Studio's Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Studio's Aalsmeer
24-01-2015

Mark Rutte in gesprek met ondernemers in Studio’s Aalsmeer

2015 begint ondernemend in Studio’s Aalsmeer. Actieve ondernemers zijn van harte welkom tijdens het ondernemersevent van de VVD op woensdag 28 januari 2015. Nederlandse ondernemers komen dan in Studio's Aalsmeer bijeen om tijdens een interactief evenement met elkaar van gedachten te wisselen. Ook premier Mark Rutte is hierbij aanwezig en gaat met de ondernemers het gesprek aan. Het event wordt van 14.00 tot 18.00 uur gehouden en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Ondernemers houden de economie draaiende en zorgen voor banen. Daarom wil Mark Rutte met hen van gedachten wisselen over ondernemen in de toekomst: de kansen en de valkuilen. Ook Tweede Kamerlid ‘Ondernemerschap’ Erik Ziengs is aanwezig. De dag wordt voorgezeten door Mirjam Bink. Didier van den Heuvel van Studio’s Aalsmeer verheugt zich alvast op het ondernemersevent: “Ondernemers zijn de motor van Nederland. Zij zorgen voor economische groei en werkgelegenheid. Wij rekenen op een interessante middag in Aalsmeer vol kennisdeling en waardevolle ontmoetingen. Separaat is er vanaf 12.00 uur gelegenheid om te lunchen en aansluitend te dineren in Studio’s Aalsmeer.” Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden voor het ondernemersevent op 28 januari in Studio’s Aalsmeer, (Van Cleeffkade 15, Aalsmeer) en onder meer het gesprek aangaan met premier Rutte.Grotere kaart weergeven


'Laatste Vrijdag Van De Maand Borrel'

Op vrijdag 30 januari 2015 wordt de eerste 'Laatste Vrijdag Van De Maand Borrel' gehouden in Studio's Aalsmeer. Ondernemers uit de regio Amstelland-Meerlanden en de Amsterdamse Zuidas zijn van 16.30 tot 19.00 uur welkom om met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken, kennis te delen en zaken te doen.

Deze nieuwe, maandelijkse netwerkborrel is een initiatief van MeerBusiness Amstelland, Sylt Support en Studio’s Aalsmeer. De ‘Laatste Vrijdag Van De Maand Borrel’ is gratis toegankelijk voor ondernemers uit de regio Amstelland-Meerlanden en de Zuidas. Zij zijn vanaf 16.30 uur van harte welkom; vooraf aanmelden is niet nodig.

Horizon verbreden

Initiatiefnemer Bart Schuitema van MeerBusiness Amstelland: “Het is voor ondernemers belangrijk om de horizon te verbreden, om mét elkaar meer vóór elkaar te kunnen betekenen. We hebben elkaar nodig, want samen kom je verder. Door elkaar regelmatig in een ongedwongen setting te ontmoeten, kunnen we ontdekken op welke manieren we elkaar kunnen versterken. Zo willen we proberen op een leuke manier zaken met elkaar te doen.”

“De ‘Laatste Vrijdag Van De Maand Borrel’ is een informeel samenzijn”, legt Didier van den Heuvel van Studio’s Aalsmeer verder uit. “Zonder speeches, of andere formaliteiten. Gewoon gezelligheid en netwerken, daar gaat ’t om. Ondernemers zijn dus vanaf 30 januari 2015 elke laatste vrijdag van de maand vanaf 16.30 uur welkom op de Van Cleeffkade 15 in Aalsmeer!” Meer informatie is te vinden op www.meerbusiness.amstelland.nl

Ook Tweede Kamerlid ‘Ondernemerschap’ Erik Ziengs is aanwezig. De dag wordt voorgezeten door Mirjam Bink. Didier van den Heuvel van Studio’s Aalsmeer verheugt zich alvast op het ondernemersevent: “Ondernemers zijn de motor van Nederland. Zij zorgen voor economische groei en werkgelegenheid. Wij rekenen op een interessante middag in Aalsmeer vol kennisdeling en waardevolle ontmoetingen. Separaat is er vanaf 12.00 uur gelegenheid om te lunchen en aansluitend te dineren in Studio’s Aalsmeer.” Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden voor het ondernemersevent op 28 januari in Studio’s Aalsmeer, (Van Cleeffkade 15, Aalsmeer) en onder meer het gesprek aangaan met premier Rutte.

Theatercollege André Kuipers in Studio’s Aalsmeer

Op woensdag 18 februari 2015 geeft André Kuipers een unieke inkijk in het leven van een astronaut tijdens zijn theatercollege in het Crown Theater van Studio’s Aalsmeer. De recordhouder van de langste Europese ruimtevlucht (193 dagen) nodigt het publiek uit om deze reis nogmaals te beleven. Het wordt een theatercollege vol humor, verbazing en interessante feiten, die menigeen aan het denken zal zetten.

Er komt heel wat bij kijken om astronaut te worden. Het is een jarenlange weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezenlijken. Eigenschappen als doorzettingsvermogen, gedrevenheid en geduld zijn onmisbaar, maar ook een portie geluk. Kuipers is een van de weinige mensen die uit eigen ervaring kan vertellen hoe het is om in de ruimte te leven en te werken. Tijdens het theatercollege voor jong en oud in Studio’s Aalsmeer neemt Kuipers het publiek aan de hand van foto’s en video’s mee op een magische reis door de ruimte, het ruimtestation ISS en de wetenschap.


Voorafgaand aan het theatercollege van André Kuipers kunnen bezoekers dineren in de Downtown diner of restaurant Eetze van Studio’s Aalsmeer. Om teleurstellingen te voorkomen wordt aangeraden om vooraf te reserveren. Meer informatie over het theatercollege van André Kuipers op 18 februari 2015 is te vinden op: www.crowntheateraalsmeer.nl Adres: Studio’s Aalsmeer Van Cleeffkade 15, 1431 BA Aalsmeer

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.