Bijgewerkt: 20 maart 2023

Margriet Bolding speelt in het Griffioen Theater in Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Mariska Jacobi iameventz.nl
01-05-2014

Margriet Bolding speelt op 16 mei 2014 haar cabaretvoorstelling 'Laaghangend Fruit' in het Griffioen Theater in Amstelveen. En het belooft een bijzondere voorstelling te worden, want Bolding houdt van Amstelveens publiek. Ze heeft daarom een bijzondere rol voor u bedacht in haar voorstelling en steekt haar waardering niet onder stoelen, of banken.

Foto Amstelveen
(Foto M. Bolding - 2013)

Margriet Bolding, psycholoog en cabaretier


En die waardering is hard nodig, want in de huidige tijd worden steeds meer mensen ontslagen en vervangen door kaartjesautomaten en hekjes. Hoe vaak krijgt u het gevoel, dat u onmisbaar bent? "Laaghangend Fruit" gaat over ontslaan en ontslagen worden, busjes met Polen en de vraag wie er nou eigenlijk onmisbaar is. En zonder al teveel te verklappen kunnen we melden, dat u als publiek behoorlijk onmisbaar zal zijn.

Het Parool schreef, dat 'Bolding op een prettig, nuchtere manier een analyse geeft over ons werkgedrag'. De Meppeler Courant gaf de voorstelling vier sterren en schreef "Bolding bezoeken is een advies aan allen". Kortom: koop een kaartje en kom naar het Griffioen theater. Adres: Griffioen Theater, Uilenstede 106, vrijdag 16 mei 2014, aanvang 20.30 uur, Prijs € 14,- reserveren: 020-5985100.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.