Bijgewerkt: 19 april 2024

Magic Circus met Pasen van 2023 in Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Magic Circus
28-03-2023

Magic Circus, het Amstelveens Paascircus is eigentijds eigenwijs. Daarom alvast excuses voor alles wat Amstelveen gaat zien. Of voor alles wat je misschien daar gaat missen op het parkeerterrein naast De Meent. Van Goede Vrijdag 7 t/m woensdag 12 april 2023 is Magic Circus daar te bewonderen.

Deze Pasen presenteert het Magic Team de spiksplinternieuwe voorstelling: SCUSZA. In SCUSZA lijken de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding te vervagen. Plots is er een nieuwe wereld, waarin hoedjes rondvliegen, stoelen zoveel meer zijn dan zitobjecten en waar haarhangjongeren chillen in de nok van het circus.Magic Circus Magie. Het publiek ondergaat begoochelende gewaarwordingen. Dat kan toch niet? Toch zie je het live voor je ogen gebeuren. Hoe dan?! Pijl en boog schieten met je voeten, publiek dat blijkt te kunnen zweven. Magic Circus laat zien dat je met naastenliefde en groepsgeest verder komt. De artiesten lopen al letterlijk en figuurlijk op hun tenen terwijl ze artistieke hoogstandjes vertonen om niet op lange tenen te trappen. Het circus houdt de maatschappij een spiegel voor en dat is soms confronterend. Maar SCUSZA inspireert tot een minder egoïstisch leven samen en ook dat is de magie van het Magic Circus.

De intimiteit van de Magic Dome circustent zorgt dat publiek en artiesten elkaar niet kwijt raken. Zelfs op de achterste rij zit je met je neus nog bovenop deze unieke missing-link tussen traditioneel circus en elitair “nieuw” circus. Magic Circus biedt eindelijk een modern circus dat ook leuk is voor kinderen. Live entertainment waar studenten een avondje chillen en zich vergapen aan acrobaten, waar grootouders meelachen met hun (klein)kinderen en waar taal geen barrière vormt om te genieten.

De artiesten uit Nederland, Polen, Argentinië, Kenia en Venezuela kijken uit naar je bezoek. Kom langs en ontdek Nederlands oudste én modernste reizende tentcircus. Mocht je het circus verlaten met buikpijn van het lachen… Scusza! Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl . In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen. Voorstellingen dagelijks om 16:00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.