Bijgewerkt: 15 augustus 2022

Maandelijks gratis komedie in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
22-04-2011

Vanaf donderdag 28 april 2011 lopen bezoekers binnen in het P60 Café bij het gratis Comedy Café! Het poppodium brengt naast de reguliere programmering van concerten, workshops en dansnachten iedere maand ook toegankelijke stand-up comedy voor een breed publiek.

Tijdens deze humoristische avond zorgt een drietal cabaretiers voor de leukste, origineelste en meest doordachte grappen en rake oneliners. Het café is sfeervol ingericht en de P60 bar is open voor een drankje. Het publiek is echter gewaarschuwd: het Comedy Café garandeert proesten van het lachen. Aanvang van het Comedy Café is om 20:30 uur, maar bezoekers profiteren vanaf 20:00 uur al van het Happy Hour.

Deze eerste editie van het Comedy Café op 28 april is het de beurt aan cabaretiers Ted Griffioen, Chris van der Ende en gastheer en MC Cristian Pielich. Chris van der Ende is een echte duo penotti-allochtoon: geboren in Brazilië, geadopteerd door zijn Nederlandse pleegouders en opgegroeid in de glazen ghetto van het Westland. Naast simultaandammen tegen zichzelf, vult hij zijn dagen met TV (TV West), radio (FunX) en stand-up comedy. In 2004 won hij zowel de jury- als de Publiekprijs van de Culture Comedy Award.

Ted Griffioen is geboren en getogen in Zoeterwoude, een dorp aan de rand van Leiden. In 2003 wint hij de 3e prijs bij de Comedy School, een stand-up wedstrijd voor jong talent. In 2004 schrijft hij zich in voor het Leids Cabaret Festival, waarbij hij de halve finale haalt.

Datzelfde jaar wint hij in een vol Luxor in Rotterdam de publieksprijs van Cameretten. Sindsdien speelt hij in theaters door het land en doet hij optredens bij Playground Comedy. Ted is scherp, origineel, toegankelijk, kan goed improviseren en valt zowel bij een jong publiek als een ouder publiek in de smaak.

adam fields Amstelveen
(Foto P60 - 2011)

Stand-up komiek Adam Fields


De tweede editie van het gratis Comedy Café in P60 volgt op donderdag 26 mei 2011 en is voor rekening van Adam Fields, Thomas Smith en MC Fabian Franciscus. Londenaar Adam Fields is de ideale gastheer om een avond in full swing te krijgen. Visueel sterk met politiek geladen statements tot aan volkomen flauwekulverhalen. Een rasentertainer en een publiekslieveling.

Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Thomas gaat probleemloos over van vunzige onderwerpen naar de relativiteitstheorie en weer terug. Observatie, knipoog, waarheid en glijmiddel...alsof hij alles zelf heeft meegemaakt.

MC Fabian Franciscus heeft toen hij klein was ooit in de zandbak gespeeld, nu is het echter tijd voor stand-up comedy en cabaret In 2010 won hij de juryprijs van de Comedy Slam 2010. En niet toevallig. Dit Comedy Café in P60 kletst hij op zijn eigen wijze de hoofdacts aan elkaar. Voor meer informatie over het P60 Comedy Café, bezoek www.P60.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.